15.07.24
10:55
0483 38 99 66 Reserveren
Team

Een inspirerende plek voor culinair talent

Het team van De Fortuyne is een hechte groep professionals die elkaar gevonden hebben in hun gemeenschappelijke passie voor smaak en gastvrijheid. Het doel: een warme restaurantbeleving van topniveau creëren. Eentje waar je met plezier aan terugdenkt. Eentje waar je met plezier naar terugkeert.

 
Één grote familie

Nikita

Onze charmante gastvrouw bij Restaurant De Fortuyne en mede-eigenaar van deze familiezaak, is de drijvende kracht achter de schermen en het aanspreekpunt voor alles en iedereen. Met een unieke combinatie van creatieve flair en administratief talent houdt ze de zaken soepel draaiende. Haar veelzijdigheid als een ware ‘1000 poot’ maakt haar onmisbaar voor het succes van De Fortuyne. Met haar warme glimlach en haar vermogen om elk detail tot in de puntjes te verzorgen, zorgt Nikita ervoor dat elke gast zich welkom voelt en elke service efficiënt verloopt.

 

Hakim

Chef Hakim, de gepassioneerde culinaire chef achter Restaurant De Fortuyne, heeft een indrukwekkende internationale achtergrond en een onmiskenbare flair voor gastronomie. Met een carrière die hem langs de meest verfijnde keukens van de wereld heeft gebracht, belichaamt hij het hoogste niveau van culinaire excellentie. Zijn gerechten zijn niet alleen een samensmelting van smaken en texturen, maar ook een artistieke expressie van zijn liefde voor koken. Met een onweerstaanbare toewijding aan het creëren van onvergetelijke eetervaringen, weet Hakim zijn gasten te betoveren met elk zorgvuldig samengesteld gerecht.

 

Ken

Ken, de gastheer, mede-eigenaar van de familiezaak én sommelier, straalt een ongeëvenaarde passie uit voor zijn vak. Met een onberispelijke gastvrijheid en een diepgaande kennis van wijn, weet Ken de zintuigen van de gasten te betoveren. Zijn vermogen om de perfecte wijn-spijscombinaties te vinden, verheffen elke maaltijd tot een buitengewone ervaring. Met een glimlach en een onuitputtelijke energie zorgt Ken ervoor dat elke gast zich thuis voelt en geniet van een onvergetelijke culinaire reis bij De Fortuyne.

 

Deborah

Vindt haar drijfveer in haar diepe verbondenheid met de culinaire kunsten en haar geloof. Haar passie voor koken wordt gevoed door haar inspiratie uit de natuur en haar overtuiging dat koken een vorm van goddelijke creativiteit is. Als een ware culinaire duizendpoot schittert ze in verschillende aspecten van het vak. Haar constante goedheid en haar grenzeloze enthousiasme maken haar een onschatbare aanwinst voor ons team bij De Fortuyne.

Anke

Onze geliefde vaste zaalmedewerker bij Restaurant De Fortuyne, brengt een onweerstaanbare dosis vreugde en warmte naar elke eetervaring. Met haar rijke ervaring in de horeca straalt ze vertrouwen en professionaliteit uit, terwijl ze tegelijkertijd haar natuurlijke vriendelijkheid behoudt. Anke’s toewijding aan het vak en haar vrolijke persoonlijkheid maken haar een onmisbare aanwinst voor ons team, en haar liefde voor het bedienen van gasten draagt bij aan de warme sfeer van De Fortuyne.

Marion

Is een sprankelende toevoeging aan ons culinaire team. Met jeugdige energie en een vastberaden geest weet ze precies wat ze wil bereiken in de keuken. Haar passie voor koken en haar gedegen kennis van haar vakgebied maken haar een waardevolle kracht achter de schermen. Marion’s frisse perspectief en vastberadenheid maken van haar een onmisbare speler in het streven naar culinaire perfectie bij De Fortuyne.