Het team van De Fortuyne is een hechte groep professionals die elkaar gevonden hebben in hun gemeenschappelijke passie voor smaak en gastvrijheid. Het doel: een warme restaurantbeleving van topniveau creëren. Eentje waar je met plezier aan terugdenkt. Eentje waar je met plezier naar terugkeert.
Gastvrouw Nikita herken je aan haar glimlach en ongebreideld enthousiasme. Samen met haar zaalteam zorgt ze voor een onberispelijke service.
Meet head chef Laura, een creatieve wervelwind die al van kindsbeen achter de potten staat. Gerechten bedenken gebeurt intuïtief en vertrekt vanuit de inspiratie die ze opdoet tijdens het reizen. Het basisrecept: de juiste balans vinden tussen de gangen, nooit in herhaling vallen en werken op basis van de seizoenen.
De liefde voor het restaurantleven werd gastheer Ken met de paplepel ingegeven. Samen met Nikita vormen ze de centrale as in de zaal.
Een vaste waarde sinds de eerste dag en een groot hart voor hospitality: sommelier Nick is niet meer weg te denken uit ons team. De perfecte wine pairing voor jouw gerecht uitdenken doet hij als geen ander. De glimlach krijg je er helemaal gratis bij.